Wie zijn wij?

Moeder En Dochter

Moeder en Dochter onderneming

La Mysore Cosmetics is een heuse moeder en dochter onderneming en wordt gerund door Mitra en dochter Melody. La Mysore heeft 2 vestigingen: Emmeloord en Bussum.
Samen zijn wij een heel sterk team en vullen wij elkaar heel goed aan:
Mitra: Soms kan ik te ver gaan in mijn perfectionisme. Dan schiet ik zo in de stress. Melody zegt dan: “Mama, rustig maar, het komt wel goed”. Ze heeft mij geleerd: goed is ook wel goed genoeg. Daar ben ik heel blij mee.

Mitra is sinds jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Na mijn voortgezet onderwijs heb ik dan ook kruiden en natuurlijke cosmetica gestudeerd. Als huidspecialiste was de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen natuurlijke huidverzorging dan ook logisch. Samen met een laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, in de Franse Provence, heb ik dan ook La Mysore ontwikkeld. Een huidverzorginglijn & kruidenconcept welke voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke / biologische cosmetica. Daarnaast is La Mysore verkozen tot het beste ecologische huidverzorgingsproduct van 2015 tijdens een internationale verkiezing in Portugal. Sinds 2016 ben ik master gediplomeerd parfumeur en hebben wij onze eigen Parfumlijn genaamd “Le Parfum” gelanceerd die zowel voor de consument als voor de professional verkrijgbaar is. Dat al mijn inzet voor mijn vak gewaardeerd wordt , bleek in mei 2017 alwaar ik verkozen werd tot Flevolands zakenvrouw 2017 ! Kort daarna heb ik de Vrouw in de Media Award voor de provincie Flevoland gewonnen. In 2019 heb ik de Dutch Beauty Award gewonnen voor beste beauty behandeling: de Orthomoleculaire Skin Therapy treatment. 4 prachtige prijzen om trots op te zijn. Na afronding van mijn opleiding Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde heb ik mijn specialisatie epifysioloog in de huidtherapie behaald.

Melody werkt sinds 2015 in het bedrijf. Al tijdens mijn opleiding was ik al werkzaam met mijn moeder. Na mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste heb ik mij intussen gespecialiseerd in bindweefsel gezichtsmassage en lympfedrainage massage. Om mijn kennis van de huid te vergroten heb ik een aanvullende dermatologische opleiding gevolgd. Ook op het gebied van voeding heb ik mij intussen bijgeschoold.

Met grote gastvrijheid ontvangen wij u graag in 1 van de 2 vestigingen van La Mysore Cosmetics waar persoonlijke benadering, aandacht, hygiëne en uw huid centraal staat.