DNA Gezondheidstest

Skin, Beauty & Lifestyle DNA

Skin, Beauty & Lifestyle DNA

Vele schoonheidsspecialisten en verkoopsters schrijven een crème voor op basis van of uw huid droog, vet of normaal is. Dit is niet genoeg.
Huidverzorging is niet alleen het voorschrijven van een crème. De juiste crème gebruiken en het opstellen van een huidverzorgingsplan kun je alleen realiseren door het kennen van je genen en wetenschappelijk ontdekken wat echt werkt voor uw huid.
La Mysore werkt sinds kort met een gerenommeerd internationaal DNA laboratorium en biedt de mogelijkheid om op het gebied van Skincare en Healthy Diet & Weight jouw DNA te testen zodat je eens en voor altijd weet waar je aan toe bent. Niet alleen voor je huid maar ook waarom het afvallen niet gaat zoals je wilt , waarom het jojo effect en waarom je niet op gewicht kan blijven. Nieuwsgierig geworden? Voor meer info kunt u altijd langs komen in 1 van onze vestigingen. De resultaten voor deze DNA-tests zijn gereed in 15 tot 20 werkdagen te rekenen vanaf het ontvangen van het DNA sample. Vervolgens gaan wij samen aan tafel om het rapport te bespreken en een behandelplan samen te stellen.
Hierin onderscheidt La Mysore zich en wordt de kennis die La Mysore heeft op het gebied van cosmetica, natuurgeneeskunde en orthomoleculaire voeding en supplementen toegepast.

U kunt bij La Mysore uw DNA profiel laten testen op 2 gebieden, nl de huid en gezond dieet en gewicht

De SkinCare DNA test zal bepalen of u een hoog risico, gemiddeld risico of laag risico heeft in alle van de volgende 7 aspecten van huidveroudering.

1. Rimpels en fijne lijntjes
2. Zonbescherming
3. Huidgevoeligheid
4. Elasticiteit van de huid
5. Pigmentatie
6. Collageen kwaliteit
7. De huid en anti-oxidanten

De prijs voor een SkinCare DNA test inclusief bespreking rapport en advies op maat € 325,00

DNA check
lijn lamysore
Lifestyle

De Healthy Diet & Weight test zal bepalen waarom het afvallen niet gaat zoals je wilt , waarom er een jojo effect is en waarom je niet op gewicht kan blijven.

Er wordt getest hoe uw lichaam koolhydraten, eiwitten, alsmede vetten gebruikt, en welke verhoudingen van vet, koolhydraten en
eiwitten opgenomen moeten worden in uw dieet.
Wat zijn de juiste aanbevelingen voor uw genetische profiel maar ook voor uw leeftijd, uw lengte en geslacht?
Welke voedingsstoffen en vitaminen heb je nodig? Hoewel vitaminen en micronutriënten niet rechtstreeks bij het verlies van het gewicht betrokken zijn, ondersteunen ze functies in ons lichaam die invloed hebben op uw gewicht.
De test geeft antwoord wat uw eventuele tekortkomingen zijn, welke voedingsstoffen en vitaminen en uiteraard welk voedsel u het beste kunt consumeren.

Tevens wordt gekeken welk type training ( cardio of kracht training ) het beste bij u past en hoe vaak je dit dan moet doen om effectief gewicht te verliezen en te behouden.
Hoe beïnvloedt uw genetische profiel uw reactie op cardio-oefeningen? Hoe intensief moeten uw workouts zijn ? Hoe vaak? Hoe zit het met uw genetische profiel voor krachttraining?
Er wordt tevens gekeken naar uw glucose verbruik en nog veel meer.

De prijs voor een Healthy Diet & Weight DNA test inclusief bespreking rapport en advies op maat € 375,00