[us_separator size=”custom” height=”50px”]

O V E R O N S

[us_separator size=”custom” height=”50px”]
[us_separator show_line=”1″ line_width=”screen” icon=”fas|chevron-down” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23bd9d3b%22%7D%7D”]

MITRA LA GRAND

Mijn naam is Mitra en ik ben de eigenaresse van La Mysore Cosmetics. Samen met mijn dochter Melody runnen wij de 2 vestigingen van La Mysore : in Emmeloord aan de Korte Achterzijde 8b en in Bussum aan de Spiegelstraat 5.

Ik ben al sinds jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Na mijn voortgezet onderwijs heb ik hier dan ook mijn studie van gemaakt. Als huidspecialiste was de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen natuurlijke huidverzorging dan ook logisch. Samen met een laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, in de Franse Provence, heb ik dan ook La Mysore ontwikkeld. Een huidverzorgingslijn welke voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke / biologische cosmetica en hierdoor het ECOCERT certificaat heeft verkregen.

Beauty en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn praktijk werd ik regelmatig geconfronteerd met huidproblemen die niet van buitenaf te verhelpen waren. Dat was voor mij aanleiding studies te volgen op HBO niveau op het gebied van Epigenetica, Epifysiologie, Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde en Voeding.

De producten van La Mysore zijn in 2015, tijdens een internationale verkiezing in Portugal, uitgeroepen tot beste ecologische huidverzorgingsproduct. Sinds 2015 ben ik master gediplomeerd parfumeur en hebben we een uniek parfumconcept gerealiseerd welke zowel voor de consument als voor de professional verkrijgbaar is. Dat kwaliteit in ons werk zeer belangrijk is, is in 2017 beloond met 2 prachtige prijzen nl. Flevolands zakenvrouw en De Vrouw in de Media Award in de provincie Flevoland.
In 2019 heeft La Mysore de Dutch Beauty Award gewonnen voor beste beautybehandeling van het jaar.

Met trots en grote gastvrijheid ontvang ik u graag in 1 van de 2 vestigingen van La Mysore Cosmetics waar persoonlijke benadering, aandacht, hygiëne en uw huid centraal staat.

[us_separator size=”custom” height=”40px”]
[us_image image=”4391″]

ONZE PRODUCTEN

[us_separator show_line=”1″ line_width=”screen” icon=”fas|chevron-down” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23bd9d3b%22%7D%7D”][us_separator size=”custom” height=”30px”]

GROEN & DUURZAAM

Alles wat we doen heeft invloed op het milieu. Daarom voert La Mysore Cosmetics al vanaf het begin een groen en duurzaam beleid waarin het welzijn van mens en dier centraal staat. De materialen die wij gebruiken mogen het milieu niet onnodig belasten en zijn waar mogelijk afkomstig uit duurzame bronnen. Verder worden onze producten niet op dieren getest. Dat is onze filosofie bij alles wat we doen: bij het ontwikkelen en maken van onze producten.

100% natuurlijke en biologische White line. Ecocert gecertificeerd en voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke cosmetica.

NATUURLIJK

La Mysore staat erom bekend dat zij alleen ingrediënten gebruikt die 100% veilig zijn en waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. La Mysore kiest voor natuurlijke ingrediënten uit duurzame en voor zover mogelijk biologische bronnen. La Mysore gebruikt ingrediënten van gecertificeerde bedrijven voor duurzame en veelal biologische productie. Ons Laboratorium is gevestigd in Frankrijk en staat erom bekend natuurlijk en biologisch werkzaam te zijn. De producten van La Mysore worden tijdens geen enkele fase van de productie op dieren getest.

De Goldline bestaat uit serums, oliën en anti-aging creams. Deze lijn kenmerkt zich door het gebruik van ingrediënten welke veroudering tegengaan. Denk hierbij aan collageen, hyaluron, matrixyl, natuurlijke fruitextracten en Vitamine E.

DE VERPAKKING

De flesjes zijn geschikt voor recycling. Je kunt deze bij het plastic afval doen. La Mysore gebruikt geen overbodige verpakkingen. De flesjes zitten dus niet in een extra doosje of in folie. La Mysore heeft de productinformatie op de flesjes staan waardoor extra verpakking overbodig is.

De Black line is speciaal voor mannen. Drie producten voor een totale verzorging van reinigen, wassen, scheren en verzorging.

[us_separator show_line=”1″ line_width=”screen” icon=”fas|chevron-down” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23bd9d3b%22%7D%7D”]