Ortho

Orthomoleculaire therapie

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

Orthomoleculaire therapie houdt zich bezig met de invloed van voeding op gezondheid en ziekte. Bij een tekort aan essentiële voedingsstoffen verlopen die processen niet optimaal. Ziektes of gezondheidsklachten zijn het gevolg.

La Mysore heeft een zeer innovatieve, unieke en exclusieve manier om uw gezondheid te checken om van daaruit een start te maken met een behandelplan welke gericht is op het verbeteren van uw algehele mentale en fysieke gezondheid in combinatie met op maat samengestelde kruidenreceptuur.

LAMYSORE TOTAL BODYSCAN

De TOTAL BODYSCAN vindt plaats in de salon aan de Ortho Healthy bar. Middels een totale bodyscan wordt uw lichaam op alle aspecten van gezondheid gemeten. Zo worden er ongeveer 39 parameters in uw lichaam getest. Naast mineralen, vitamines, vetzuren, collageen, aminozuren en bloedsuiker wordt er uitgebreid getest op maagdarmstelsel, lever, dikke darm, gal, nier en longfunctie. Ook de aanwezige toxische stoffen, allergieën en metalen komen aan bod. Al met al worden alle orgaanfuncties gemeten. De testresultaten worden direct gezamenlijk besproken en een behandelplan opgesteld. Dit is een combinatie van advies op het gebied van voeding, supplementen, mentale ondersteuning, behandelingen en farmacologie.

De prijs van een Total Bodyscan is vanaf € 395,00

Ortho2