Le Parfum

CREATE YOUR OWN PERFUME

Je hebt ongetwijfeld gedroomd over de dag dat jij je eigen persoonlijke parfum zou vinden. Een parfum dat helemaal jou is. Exclusively you! Een parfum dat zich onderscheidt van anderen. Zo uniek, dat er maar één op de wereld van is. Deze droom wordt werkelijkheid bij Le Parfum van La Mysore in Bussum en Emmeloord waar je geheel in privé-sfeer je eigen, unieke, exclusieve parfum kunt maken.

Inhoud is 50 ml parfum
aantal deelnemers is 1-4 personen
Prijs van dit privé arrangement is € 199,00
2e persoon 30 % korting , 3e en 4e persoon 50% korting,
meer personen? graag even overleg.

Neem contact op
eigen parfum laten maken

Maak kennis met de wereld van parfum, 120 verschillende essences van waaruit jij jouw eigen, unieke parfum gaat maken . Bloemig, fruitig of toch een tikkeltje spicy. Een fantastische geurervaring met een“one of a kind perfume” in een klassieke parfumfles met verstuiver als resultaat.

De prijs voor dit moeder en dochter arrangement is : € 109,00 p.p.

Bel voor een afspraak

MOTHER & DAUGHTER PARFUM

Hoe leuk is het om als moeder en dochter samen 1 parfum te maken. Tijdens dit arrangement ga je samen 1 parfum maken van 60 ml. Na afloop ontvangt een iedereen flesje van je zelfgemaakte parfum van 30 ml. Zo hebben jullie allebei een flesje parfum.

Uiteraard is een stukje geschiedenis van parfum onderdeel van deze leuke en vooral informele activiteit. Laat je verrassen door de wereld van geuressences en maak samen jullie eigen parfum zoals niemand anders deze heeft. Na afloop ga je naar huis met een persoonlijk parfum van 30 ml.

Het arrangement duurt ongeveer 2 uur

De prijs voor dit moeder en dochter arrangement is : € 109,00 p.p.

Parfum
lijn lamysore
Parfum laten maken workshop

WORKSHOP “Parfum Bar”

Le parfum biedt kleine groepen de mogelijkheid om gezellig aan de grote parfumbar je eigen parfum te maken. In deze workshop maak je je eigen parfum, waarbij je kiest uit een selectie van onze beste geuren. Wij helpen je daar natuurlijk bij. De Parfum Bar is een hele leuke activiteit voor een vriendinnen dag, verjaardag, teamuitje of gewoon een leuke activiteit voor het gezin.

Uiteraard is een stukje geschiedenis van parfum onderdeel van deze leuke en vooral informele activiteit. Laat je verrassen door de wereld van geuressences en maak jouw parfum zoals niemand anders deze heeft. Na afloop ga je naar huis met een persoonlijk parfum van 30 ml.

In overleg kunnen we deze workshop aankleden met een hapje en een drankje. Tijdens het reserveren kun je dit aangeven en bespreken. Le parfum staat garant voor een bijzondere ervaring, waarbij we rekening houden met je wensen.

Deze “Parfum Bar” workshop is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 6 personen en duurt 2,5 tot 3uur. Bij meer personen is overleg gewenst. Deze workshop is altijd op afspraak en mogelijk in zowel Bussum als in Emmeloord.

Prijs van dit arrangement is € 119,00 p.p.

 

Le Parfum lounge2