Hammam Moeder en dochter

Overige behandelingen

PERMANENTE MAKE-UP

Met Permanente make-up ziet u er altijd verzorgd uit. Of u nu gaat sporten, moeite heeft met opmaken of dat u gewoonweg in de ochtend weinig tijd heeft. Permanente make-up ziet er altijd goed uit. Permanente Make-up is een cosmetische tatoeage in de lederhuid. Dit betekent dat de pigmentatie niet zoals een normale tatoeage voor altijd blijft zitten maar op den duur vervaagt. Dit proces duurt gemiddeld 1 – 3 jaar. Denk bij cosmetische tatoeages aan het pigmenteren van wenkbrauwen en oogleden.

Wenkbrauwen € 395,00
Eyeline boven  € 295,00
Eyeliner onder  € 265,00
Eyeliner boven en onder € 475,00

Permanente-make-up
Permanente make-up bij la Mysore cosmetics wordt uitgevoerd volgens de strengste richtlijnen op het gebied van hygiene. La Mysore cosmetics is dan ook GGD gecertificeerd voor PMU. De behandeling wordt zorgvuldig gedaan en altijd in overleg met u. Een tweede behandeling kan nodig zijn. Dit zit bij de prijs inbegrepen.
lijn lamysore

PH-REGULATIETREATMENT

Het zuur-base-evenwicht is de balans van de PH-waarde van het bloed. Voor het goed functioneren van diverse functies in het lichaam is het van belang om de zuurgraad van het bloed binnen zeer nauwe grenzen te houden.Bij de mens ligt de normale PH-waarde van het bloed tussen de 7,35 en 7,45. Het bloed is dus licht basisch.

Hoe maak je je PH waarde weer gezond?
De meeste van ons hebben een ongezonde PH waarde, meestal te zuur door ongezonde voeding. Uiteraard kun je hier wat aan doen!
Als we gezond willen zijn moeten we ervoor zorgen dat er een evenwicht is tussen de basen en zuren in ons lichaam, dit noemen we PH neutraal (7.1-7.5). De PH waarde ofwel de zuurgraad in het lichaam bepaalt hoe gezond het verloop van de innerlijke processen en stofwisseling plaats vindt.
Ons lichaam bestaat voor een groot deel (70%) uit water en de mate waarin dit water zuur is, bepaalt de pH waarde.Als de zuurgraad te hoog is, is het lichaam verontreinigd en zijn we ongezond, dit uit zich in verschillende vormen van ziekte en kwalen. Is onze PH waarde neutraal dan is de PH waarde weer gezond.

Oorzaak is gevolg
Een verstoorde zuur-basenbalans veroorzaakt altijd een tekort aan mineralen. Wist je bijvoorbeeld dat als het bloed te zuur is, calcium aan de botten wordt onttrokken om het bloed te alkaliseren? En dat een verminderde hoeveelheid calcium in de botten weer osteoporose in de hand werkt. Alle organen dus ook de huid, botten en spieren worden in hun kwaliteit en functioneren beïnvloed door de hoogte van de zuurgraad.

Disbalans PH waarde is klachten en kwalen
Symptomen die wijzen op een te hoge PH waarde zijn o.a. vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid, hyperventilatie, obstipatie, beslagen t

ong, maag/darmklachten, oprispingen, snel geïrriteerd of gestrest zijn en/of slaapproblemen. Als onze PH waarde al langere tijd te laag is kan dit zelfs leiden tot een maagzweer, spierkrampen/spasmen,depressie, slapeloosheid, huidproblemen/allergieën, haaruitval, gebitsproblemen, candida e.a. schimmels, obesitas, COPD, longziektes, gewichtsschommelingen, gewrichtsproblemen, verminderd libido, sterke rimpelvorming/ veroudering, artrose, jicht, reuma, lymfoedeem, hart- en vaatproblemen, diabetes, beroerte, M.S., Parkinson en kanker.

Deze treatment kunt u bijboeken bij ieder Hamam arrangement voor € 35,00
Wilt u dit als losse behandeling boeken, dan kost dit € 69,00

lijn lamysore

OORKAARSEN BEHANDELING

Oorkaarsen worden al eeuwenlang toegepast bij diverse klachten aan het oor. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. Ze werken diep in op de diep in het oor liggende acupunctuurpunten, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.

Oorkaarsen kunnen verlichting geven bij diverse klachten aan het hoofd, zoals verkoudheidsklachten, oorklachten en hoofdpijnen. Degene die ligt, hoort wat geknetter in zijn oor wat een rustgevend gevoel geeft. De warmte die vrijkomt bij het branden van de oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Bovendien vermindert het de druk in het hoofd bij onder andere hoofdpijn, verkoudheid en ontstekingen van de holtes. Eventueel vuil uit het oor wordt opgezogen en vind je later mogelijk terug in de oorkaars. Ook wordt het afweersysteem gestimuleerd.

Oorkaarsen 3

De damp van de kruiden gaat door het trommelvlies heen en bereikt het middenoor, het evenwichtsorgaan, mond-, neus en keelholten. Daar kan het nog een extra werking geven.De oorkaars behandeling heeft een verzachtend effect op het gehele oorgebied.

Tijdens de oorkaars behandeling hoor je een ruisend geluid, sommige noemen het het geluid van de zee of een knapperend haardvuurtje. De oorkaars behandeling is daarom heerlijk ontspannend.

Deze heerlijk ontspannende Oorkaars behandeling duurt gemiddeld 30 minuten en kost € 49,00
Bij welke klachten kunnen oorkaarsen verlichting geven?

Oorklachten:

Doofheid, oorruis, oorsuizingen, oordruk (vb na zwemmen of vliegtuig).
Doorbloedingsproblemen van het oor.
Tevens worden oorkaarsen gebruikt als pijnloos alternatief voor oorspuiten omdat ze overtollig oorsmeer kunnen losmaken en verwijderen.
Ziekte van menière (duizelingen, oorsuizen, gehoorverlies)

Verkoudheidsklachten/griepklachten:

Voorhoofdsholte- en bijholteproblemen of ontstekingen.
Neusklachten, keelklachten etc.

Diversen:

Hoofdpijn, migraine, druk op het hoofd, slapeloosheid, stress, oververmoeidheid, snurken. De energiecirculatie en coördinatie van de twee hersenhelften wordt gestimuleerd.

lijn lamysore
Wenkbrauwen

Vitamin Brows

Net iets té ambitieus geweest bij het epileren van je wenkbrauwen en nu op zoek naar een manier om die haartjes terug te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een Vitamin Brows behandeling zorgt ervoor er weer haren uit de haarzakjes kunnen groeien. Met gezondere en vollere wenkbrauwen als gevolg.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de exclusieve Vitamin Brows behandeling wordt er doormiddel van een hele fijne naaldjes vitamines bij de wenkbrauwen ingebracht. Hierdoor wordt de groei van nieuwe haartjes gestimuleerd op plekken waar deze zijn uitgevallen. Let wel: het is belangrijk dat er van nature haarzakjes aanwezig zijn. Op plaatsen waar geen haarzakjes zitten kunnen natuurlijk geen nieuwe haren groeien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het resultaat en de behandelfrequentie verschilt natuurlijk per persoon. Gemiddeld zijn er zo’n 4 tot 8 behandelingen nodig om jouw wenkbrauwen weer op het oude niveau te krijgen. Deze behandelingen kunnen 2 weken na elkaar ingepland worden. Vaak zie je al na 2 maanden écht resultaat.

*** prijzen in overleg ***

Afspraak maken