Massages

Kies uit onze massages

lijn lamysore

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een stevige behandeling en niet altijd pijnloos.
Desondanks is dit een hele populaire behandeling. Wat is het effect van bindweefselmassage ?

Bindweefsel

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Massage
Magnesiumolie Massage

De massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

lijn lamysore

Hotstone massage

De Grieken en Romeinen gebruikten in de badhuizen stenen om elkaar mee te masseren. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hotstone massage is een effectieve lichaamsbehandeling en combineert masseren met de thermodynamische voordelen van verwarmde basalt stenen en therapeutische kwaliteiten van zuivere essentiële oliën.

De stenen hebben een hoog gehalte aan ijzer en magnesium, wat ze zeer sterk en compact maakt. Hotstone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van warme stenen en olien voor Aromatherapie.

De helende kracht van een hotstone massage geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft een zeer diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Een bijzonder doeltreffend middel tegen spanningen en stress.

Hotstone massage is met name geschikt bij: spanning, stress, spier en gewricht problemen, spijvertering problemen en slechte doorbloeding

Prijs € 79,00

lijn lamysore

Candle Massage

Ervaar een unieke massage met warm kaarsvet. De kaarsen van Artisan Naturals zijn vervaardigd met pure essentiele olien, 100 % natuurlijke Soja, welke uitstekend geschikt zijn om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen.
De behandeling start door warme Soja op uw lichaam aan te brengen met 2 Chinese penselen. Vervolgens een heerlijke ontspannende massage waarbij gebruik maakt wordt van diverse technieken zoals Shiatsu (drukpuntmassage), lymfedrainage en Hawaiiaanse Lomi Lomi.

Sojakaars-inspire

De behandeling zal uitgevoerd worden met Sojakaarsen met inspirerende namen:

 • Breathe, met Pepermunt, Eucalyptus en Rozemarijn
 • Inspire, met Cyprus en Geranium
 • Love, met Patchouli & Palissanderhout
 • Relax, met Lavendel & Citroengras
 • Renew, met Spar & Vetivert
 • Revive, met Sinaasappel, Grapefruit, en Kruidnagel

De ingredienten die hierbij gebruikt worden, kunt u duidelijk zichtbaar terugvinden in de kaars. Hierbij maken wij gebruik van 100% biologische producten zoals rozemarijn, lavendel en rozenblad.

Prijs: € 89,00

lijn lamysore

Magnesium massage

Deze bijzondere massage geeft verlichting van stress en verbetering van slaap en concentratievermogen. Het draagt bij aan een verbeterde werking van spieren & zenuwen. Het is tevens goed voor hart en bloedvaten, vermindering van ontsteking en hierdoor verlichting van pijn en spierkrampen.

Magnesiumolie via de huid is een natuurlijke ontspanner, die zowel preventief als heilzaam kan worden toegepast voor ontspanning, soepele spieren en gewrichten, meer energie, een mooiere huid en goede nachtrust. Het magnesium wordt door de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen.

De magnesiummassage wordt uitgevoerd met Zechsal magnesium olie, waardoor de massage een dubbel effect creëert. De magnesiumolie is een natuurproduct en bestaat uit zuiver magnesiumchloride. Het magnesium is 250 miljoen jaar oud en ligt op ongeveer 1600 meter diepte in het binnenste van de aarde. Nederland bezit de grootste voorraad ter wereld aan zuiver magnesiumchloride, die o.a. wordt gewonnen in Veendam (Groningen) uit de Zechstein laag. Het is een van de meest pure magnesiumbronnen ter wereld omdat het zo zuiver is!

De olie kan een prikkelend of tintelend gevoel geven tijdens de massage. Daarna voel je een diepe warmte. Dit is normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Je start met een Magnesium voetenbad. Vervolgens starten we met de massage. Tijdens de massage wordt de magnesiumolie eerst ingewreven en word je warm ingepakt met infrarood deken en mag het 10 minuten inwerken. Daarna worden die gebieden met lekkere warme massage olie gemasseerd. Na de massage voelt je huid vaak wat plakkerig maar na een half uur is de meeste magnesium wel ingetrokken. Na de behandeling is het aanbevolen voldoende water te drinken.

Deze behandeling inclusief infrarood deken duurt 60 minuten en kost€ 89,00

.

lijn lamysore

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage bestaat uit vijf onderdelen:

 • Warm voetbad met een etherische olie
 • Stempelmassage op de rug met kruidenstempels
 • Rugmassage met warme olie
 • Voet- en onderbeenmassage eveneens met warme olie
 • Hoofdhuidmassage met warme olie

Het doel van een kruidenstempel massage is om een volledige balans te krijgen tussen lichaam en geest.

Prijs: € 79,00

Kruidenstempels

De kruiden die we gebruiken in de stempels zorgen voor een totale ontspanning. We gebruiken o.a. Gember, Indiase Geelwortel, Lemongrass, Tamarinde en Kampfer. Kruidenstempels worden alleen op de rug gebruikt. De voeten en het hoofd worden manueel met de olie gemasseerd. De massageolie die we gebruiken is speciaal samengesteld waarin o.a. Lemongrass verwerkt is. Na de massage is het van belang dat de klant gedurende de dag water drinkt om door te spoelen daar er veel afvalstoffen vrij komen bij de kruidenstempel massage.