La Mysore Facial

Kies uit onze Facial behandelingen

anbos
lijn lamysore

La Mysore Herbs Skin Rejuvenation

Gezichtsbehandeling met producten van La Mysore in combinatie met professionele cosmetische apparatuur:
Dit kan zijn Dermabrasie / LED Light collageen Therapy / Ultrasound waarmee voedende bestanddelen worden ingesluisd of Skinscrubber ter bestrijding van acne, etc.

  • 30 minuten voor € 59,00 / + wenkbrauwen epileren € 17,50 extra
  • 60 minuten voor € 99,00 / + wenkbrauwen epileren € 12,50 extra
  • 90 minuten voor € 149,00 / wenkbrauwen epileren € 10,00 extra

                           

 

 

Afspraak maken
La Mysore Herbs Treatments Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen! Cleopatra Facial 50 min. voor € 79,00 + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra 1001 Nacht 75 min. voor € 119,00 + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra
lijn lamysore
Kruiden-3-400x400

La Mysore Herb treatment

Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen!

  • Cleopatra Facial 60 min. voor € 99,00 + wenkbrauwen epileren
    € 17,50 extra
  • 1001 Nacht 90 min. voor € 149,00  + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
Afspraak maken
lijn lamysore

Green Peeling

In 5 dagen een nieuwe huid met de Green Peel Kruidendieptepeelingkuur. De Green Peel is samengesteld uit planten, mineralen, enzymen en vitaminen die door middel van een aangepaste massage in de huid dringen. Door de actie van de microdelen eigen aan planten wordt een zacht, pijnloze afpeeling van de bovenste huidlaag gestimuleerd. De speciale massage die door de schoonheidsspecialiste met het Green Peel mengsel wordt uitgevoerd, bewerkt het volgende:

1. Sterke doorbloeding
De intensifiering van de doorbloeding leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.

2. Verbetering van de microcirculatie
Door de verbetering van de bloedcirculatie in de capillaire vaten tussen de opperhuid en de lederhuid ontstaat een verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de huid.

Greenpeeling

3. Loskomen van de huidlagen over hele oppervlakten
Daardoor wordt de groeizone van de huid voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. Er volgt een versterkte regeneratie van de epidermis en de bovenste lagen van de cutis.

4. Nieuwe vorming van lichaamseigen collageen
Dit leidt tot een verbetering van de huidkwaliteit wat kleur en relief betreft, tot een verstrakking van de huid, tot een uitvlakken van de huidplooien en tot het verwijderen of verminderen en uitvlakken van littekens.

5. Comedolitische werking
Bij acne en onzuivere huid wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklier vermindert en zo wordt de nieuwe vorming van comedones verhinderd of verminderd. bestaande comedones worden losgemaakt en vrijgelegd, geslotene vlugger in opene veranderd. De verhoogde doorbloeding bevordert de genezing en verwijdering van papels en puisten.

€ 129,00 per behandeling

 

Afspraak maken
lijn lamysore
Woman having facial ayurveda spa treatment in Indian salon.

Ayurvedische gezichtsbehandeling

Een Ayurvedisch gezichtsbehandeling werkt zeer diepgaand, dus niet alleen oppervlakkig, het heeft een genezende en preventieve werking voor diverse huidproblemen. De toepassing is geperfectioneerd door moderne cosmetologie en door toevoeging van kruidenextracten.

Het doel van een ayurvedische gezichtsbehandeling, als onderdeel van het uitgebreide traditionele gezondheidssysteem de ‘ayurveda’ (de kunst van het leven), is om evenwicht te brengen op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak.

De ayurvedische behandelaar gaat analyseren aan de hand van een Skincare Quiz welke huidtype iemand heeft en bepalen welk dosha ( Pitta, Vata of Kapha ) uit balans is, om daar de gezichtsbehandeling op af te stemmen.

 

Pitta: Gevoelige huid

Huiddiagnose

Heb je een licht gevoelige huid en reageert je huid gemakkelijk op emoties, voeding, koude, warmte, wind? Kenmerkt dit zich in roodheid, een branderig gevoel en geeft het soms een reactie van tijdelijke aard? Veroorzaakt je gebruikelijke cosmetica misschien overmatige reacties, zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heb je last van roodheid op de wangen, kin, voorhoofd? Zijn er ​​rode haarvaten zichtbaar in het gezicht?

Resultaat

Deze behandelingskuur vermindert irritatie en couperose en een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

Behandeling van 90 minuten = € 115,00

Kapha: Vette, onzuivere huid

Diagnose

Ben je vaak ziek en heb je een laag immuniteit? Heb je een slechte lymfe- en Is je huid dik van textuur met grote poriën en glanst je huid? Is je huid onzuiver en heb je last van veel mee-eters? Heb je last van acne, ontstekingen en puisten?

Resultaat

Je huid krijgt na een behandelingskuur weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

Behandeling van 90 minuten = € 115,00

Vata: Droge en futloze huid

Huiddiagnose

Heb je een dunne huid met fijne poriën en heeft je huid de neiging om droog te zijn? Heeft je huid de neiging om bij stress of bij ongunstige weersomstandigheden extreem droog, grauw en zelfs schilferig te worden? Zie je in de spiegel veel fijne mimieksrimpels, zelfs al op jongere leeftijd? Met deze behandeling maak je jouw huid zomer klaar! Een goed gehydrateerde en verzorgde huid vernieuwd zich daarnaast langzamer, waardoor je minder snel je bruine kleur kwijt raakt.

Resultaat

Deze behandelingskuur geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Deze lijn is verrijkt met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en helpt het vocht aan de huid te binden en het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine E dat huidbeschadiging door UV-stralen zal voorkomen, wat het samen een ideale pre-zomerbehandeling maakt!

Behandeling van 90 minuten = € 115,00

Detox – Versterken & ontgiften

Huiddiagnose

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat bekomt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je start met onze Lakshmi producten en het advies van onze Lakshmi professional verder op te volgen.

Resultaat

Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. Samen met het thuisverzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid opnieuw samen persen waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV- stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt als eerste lijn ingezet. We gaan de huid eerst moeten ontgiften, ongeveer 3 keer wordt deze behandeling geadviseerd samen met het detox thuisverzorgingsritueel (1maand) alvorens te huid te kunnen gaan balanceren met een Vata-Pitta of Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti age behandeling.

Behandeling van 60 minuten = € 85,00

lijn lamysore