La Mysore Herb treatment

Kies uit onze Herb treatment behandelingen

lijn lamysore

La Mysore Herbs Skin Rejuvenation

Gezichtsbehandeling met producten van La Mysore in combinatie met professionele cosmetische apparatuur:
Dit kan zijn Dermabrasie / LED Light collageen Therapy / Ultrasound waarmee voedende bestanddelen worden ingesluisd of Skinscrubber ter bestrijding van acne, etc.

  • 30 minuten voor € 59,00 / + wenkbrauwen epileren € 17,50 extra
  • 60 minuten voor € 99,00 / + wenkbrauwen epileren € 12,50 extra
  • 90 minuten voor € 149,00 / wenkbrauwen epileren € 10,00 extra

                           

 

 

Afspraak maken
La Mysore Herbs Treatments Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen! Cleopatra Facial 50 min. voor € 79,00 + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra 1001 Nacht 75 min. voor € 119,00 + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra
lijn lamysore
Kruiden-3-400x400

La Mysore Herb treatment

Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen!

  • Cleopatra Facial 60 min. voor € 99,00 + wenkbrauwen epileren
    € 17,50 extra
  • 1001 Nacht 90 min. voor € 149,00  + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
Afspraak maken
lijn lamysore

Green Peeling

In 5 dagen een nieuwe huid met de Green Peel Kruidendieptepeelingkuur. De Green Peel is samengesteld uit planten, mineralen, enzymen en vitaminen die door middel van een aangepaste massage in de huid dringen. Door de actie van de microdelen eigen aan planten wordt een zacht, pijnloze afpeeling van de bovenste huidlaag gestimuleerd. De speciale massage die door de schoonheidsspecialiste met het Green Peel mengsel wordt uitgevoerd, bewerkt het volgende:

1. Sterke doorbloeding
De intensifiering van de doorbloeding leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.

2. Verbetering van de microcirculatie
Door de verbetering van de bloedcirculatie in de capillaire vaten tussen de opperhuid en de lederhuid ontstaat een verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de huid.

Greenpeeling

3. Loskomen van de huidlagen over hele oppervlakten
Daardoor wordt de groeizone van de huid voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. Er volgt een versterkte regeneratie van de epidermis en de bovenste lagen van de cutis.

4. Nieuwe vorming van lichaamseigen collageen
Dit leidt tot een verbetering van de huidkwaliteit wat kleur en relief betreft, tot een verstrakking van de huid, tot een uitvlakken van de huidplooien en tot het verwijderen of verminderen en uitvlakken van littekens.

5. Comedolitische werking
Bij acne en onzuivere huid wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklier vermindert en zo wordt de nieuwe vorming van comedones verhinderd of verminderd. bestaande comedones worden losgemaakt en vrijgelegd, geslotene vlugger in opene veranderd. De verhoogde doorbloeding bevordert de genezing en verwijdering van papels en puisten.

€ 129,00 per behandeling

 

Afspraak maken