[vc_row height=”small” width=”full” us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”4091″ us_bg_size=”initial” us_bg_pos=”top center” us_bg_overlay_color=”rgba(43,43,43,0.44)”][vc_column][us_separator size=”custom” height=”50px”][vc_column_text]

P R I V A C Y R E G L E M E N T

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22margin-top%22%3A%220px%22%2C%22margin-bottom%22%3A%220px%22%7D%7D”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

PRIVACY REGELMENT

[/vc_column_text][vc_column_text]La Mysore Cosmetics is als onderneming gevestigd in Emmeloord en Bussum. La Mysore Cosmetics verzorgt behandelingen op het gebied huidverzorging en ontspanningsarrangementen.

De volgende persoonsgegevens worden door La Mysore Cosmetics in een database geregistreerd :

• Naam, adres, postcode en woonplaats
• Telefoonnummer(s)
• E-mailadres
• Aanvullende gezondheidsgegevens alleen in kader van specialistische behandelingen

Verstrekte persoonsgegevens worden gebruikt ten behoeve van de afspraken administratie. De gegevens zijn bedoeld voor intern gebruik en persoonlijke correspondentie ( al dan niet per mail).

E-mailadressen worden in BCC gebruikt voor de verstrekking van nieuwsbrieven en andere relevante informatie.

Bij cursussen die meerdere dagen duren worden geen adreslijsten verstrekt. Er kunnen ten tijde van een cursus of een arrangement foto’s gemaakt worden die slechts en alleen met toestemming gebruikt worden.

Deelname aan een cursus wordt bijgehouden aan de hand van een presentielijst die een paraaf van de cursist behoeft. Presentielijsten worden gearchiveerd.

Alle persoonsgegevens worden voorafgaand aan een cursus vrijwillig en met toestemming verstrekt door de deelnemer. Persoonsgegevens worden op verzoek van de persoon in kwestie verwijderd uit de database. Kopie facturen blijven in archief ( wettelijk fiscale verplichting )
La Mysore Cosmetics zal de persoonsgegevens die tot haar beschikking zijn gesteld nooit verkopen , verhuren of gebruiken voor spamdoeleinden. Uiteraard beveiligen we de verstrekte persoonsgegevens tegen misbruik en fraude.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”5478″][us_btn label=”Maak een afspraak” link=”url:https%3A%2F%2Fnew.lamysorecosmetics.com%2Fcontact%2F|||” style=”3″ custom_width=”200px” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2215px%22%7D%7D”][/vc_column][/vc_row]