Mesotherapie

Mesotherapie

Een gezonde huid kan niet zonder goede vitamines. Weet jij welke vitamines jouw huid nodig heeft? Wij kunnen je daarbij een handje helpen. Op basis van een vitamine-onderzoek adviseren wij een perfecte anti-aging cocktail op basis van vitamines , mineralen, plantenextracten en bio-actieve stoffen zoals hyaluronzuur.

lijn lamysore
Mesogun Mesotherapie

Met een fijne naald worden de stoffen toegediend, dit is niet geheel pijnloos. De ervaring leert dat dit over het algemeen goed te verdragen is.

Daar iedere huid anders is, wordt er vooraf een intakegesprek gevoerd voordat er met mesotherapie gestart wordt.
Prijzen vanaf € 169,00

 

La Mysore Hair Therapy

Door toepassing van een hair booster krijgt het haar niet alleen een boost maar wordt tevens  gehydrateerd, gevoed en verstevigd. Door oppervlakkige injecties wordt er een cocktail op basis van hyaluronzuur in de hoofdhuid gebracht.

La Mysore Hair Therapy is zeer geschikt voor:
Beginnende haaruitval
Uitdunnend haar
Kale plekken
Symptomatische haaruitval

De La Mysore Hair Therapy behandeling:
Is je haar in de afgelopen jaren uitgevallen of dunner geworden door bijvoorbeeld een zwangerschap, het Coronavirus, stress of andere oorzaken en stoor jij je hieraan? Start dan met Hair Therapy bij La Mysore. De behandeling bestaat uit een combinatie van orthomoleculair voedingsadvies en een mesobooster. Met een vitamine-scan kijken wij naar de gezondheid van je haar van binnenuit en geven wij advies over voeding en supplementen.

Vervolgens wordt een vloeistof met de benodigde voedingsstoffen ingebracht met een Meso injector of -gun waardoor de haarfollikels zich weer herstellen. De Therapeut werkt hierbij in baantjes van een halve tot 1 centimeter. Het dunne naaldje van de Meso gun / injector bereikt een diepte van slechts 2mm, waardoor tijdens de behandeling geen pijn ervaart. 

Resultaat La Mysore Hair Therapy:
Het stopt de reeds actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei. De behandeling wordt in kuurverband van 6-8 behandelingen uitgevoerd, om de 14 dagen. 

Heb je interesse in La Mysore Hair Therapy?  Onze Therapeut geeft vrijblijvend advies over de mogelijkheden tijdens een intakegesprek. 

Vraag tevens naar de mogelijkheden van vergoeding door verzekeraar!

Prijzen vanaf € 169,00

 

lijn lamysore

Interesse?

Voordelen

  • Voor een strakkere gezonde huid
  • Intake gesprek
  • Goed te verdragen

Vragen?

Bel ons gerust op: 06 419 214 94
Of mail ons: [email protected]

Afspraak maken