Receiving,Hifu,Therapy-,High

HIFU therapie

Een strakkere huid zonder operatie, dat is het doel van High Intensity Focused Ultrasound (HIFU)
​Ultraformer is een complete niet-chirurgische behandeling van uw hals, gezicht en decolleté, om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt.
De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU).

lijn lamysore
Hifu

Wat is HIFU therapie

Hifu is een niet-chirurgische behandeling om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound HIFU. Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling zichtbaar. Het resultaat uit zich in 3 maanden. Daarna houd dit ongeveer een of twee jaar aan.

Hoe werkt HIFU therapie?

Met de HIFU, worden via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie zonder daarvoor onder het mes te moeten.

Voor wie is de HIFU geschikt ?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. 

De beste kandidaten voor HIFU behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Wat voor resultaat kunt u verwachten ? 

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 3 maanden. 

De huidstructuur wordt veelal gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Wat is het voordeel van HIFU?

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt
daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting. 
HIFU is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is
 
de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen,
kan dit nu in een kortere periode.
lijn lamysore

​Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

  • Voor gezichtscontouring (kaaklijn, wenkbrauwen, neus-lippen plooi)
  • Voor huidverstrakking (tevens lifting nek en decolleté)
  • Voor het verminderen van een dubbele kin (tot wel 50% vermindering)
  • Voor het aanpakken van rimpeltjes en fijne lijntjes
  • Voor het verfijnen van de huidstructuur

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan prachtig op het gezicht, de hals en het decolleté worden ingezet. Daarnaast kunnen we ook bijvoorbeeld de bovenarmen mooi behandelen.

De huid hoeft niet voorbereid te worden en de behandeling mag ook in de zomer periode worden uitgevoerd. Let wel: de behandeling is niet geschikt indien u onlangs een behandeling met botox of fillers hebt ondergaan of als u zwanger bent. Bespreek dit altijd van te voren met de huidtherapeute.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling wordt een ultrasound gel aangebracht op de huid voor een goede geleiding van de ultrasonen. Door de verdovende gel heeft u meestal geen pijnlijk gevoel tijdens de behandeling op wat beperkte tintelingen na. De behandeling duurt tussen de 15 en 90 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied.

Let op!

De huid kan enkele uren na de behandeling wat rood zijn. Dit trekt vanzelf weg. In enkele gevallen kan er een lichte zwelling van de huid plaats vinden maar deze bijwerkingen zijn van korte duur. Vergeet niet om altijd een SPF te gebruiken (zomer en winter).

lijn lamysore

Het uiteindelijke resultaat

Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam gaat zelf de collageen (her)productie op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zult u een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen. Indien u tevens behandeld bent voor het kin gebied dan zult u een zichtbare afname van de dubbele kin waarnemen.

Wanneer is HIFU niet geschikt of mogelijk?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

Prijzen:

Eerste zone 199,00
Eerste en tweede zone 299,00
Hele gezicht 350,00
Hals en onderkin 350,00
Gezicht en hals 599,00

Kuur van 4 behandelingen gezicht

1x per 3 maand inclusief :

Gratis voedingsadvies

PH regulatie

4 age defense supplementen

Kuur van 4 behandelingen gezicht en hals

1x per 3 maand inclusief :

Gratis voedingsadvies

PH regulatie

4 age defense supplementen

Professionele huidanalyse

1x age defense creme

1x age defense serum

4 age defense supplementen

Interesse?

Vragen?

Bel ons gerust op: 06 419 214 94
Of mail ons: [email protected]

Afspraak maken