Cryo Wave Sculpt

CryoWave Sculpt: Ultieme Lichaamscontouring en Huidverbetering

CryoWave Sculpt,  een revolutionaire behandeling die de kracht van drie geavanceerde technieken combineert voor optimale lichaamscontouring en huidverbetering. Deze exclusieve behandeling is speciaal ontworpen om vet te verminderen, de doorbloeding en lymfedrainage te verbeteren, en de huid te verstrakken.

lijn lamysore

Stap 1: Cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse?
Cryolipolyse is een niet-invasieve vetverminderingstechniek die gebruikmaakt van gecontroleerde koeling om hardnekkige vetcellen te bevriezen en af te breken. Deze techniek richt zich op vetophopingen die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging.

Hoe werkt het?
Tijdens de cryolipolyse-behandeling wordt een applicator op het te behandelen gebied geplaatst, waar het vetcellen afkoelt tot een temperatuur die hen vernietigt, zonder omliggend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Stap 2: Lympho Wave Massage

Wat is LymphoWave Massage?
De LymphoWave Massage is een geavanceerde massagebehandeling die helpt bij het verbeteren van de doorbloeding en lymfedrainage. Deze techniek bevordert de afvoer van afvalstoffen en vermindert vochtophopingen, wat bijdraagt aan een gezonder en slanker lichaam.

Hoe werkt het?
Na de cryolipolyse volgt de LymphoWave Massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtgolven om de lymfestroom te stimuleren. Dit helpt bij het versnellen van het herstelproces en zorgt ervoor dat de afgebroken vetcellen efficiënter worden afgevoerd.

Stap 3: Skin Tone Roller

Wat is de Skin Tone Roller?
De Skin Tone Roller is een huid verstrakkende behandeling die mechanische stimulatie en massage gebruikt om de huidtextuur te verbeteren en cellulitis te verminderen. Deze behandeling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en gladder wordt.

Hoe werkt het?
Als laatste stap wordt de SkinTone Roller ingezet om de huid te masseren en te stimuleren. Deze behandeling helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis en zorgt voor een strakkere en meer verjongde huid.

Voordelen van Cryo Wave Sculpt

  1. Vetvermindering: Richten op en verminderen van hardnekkige vetophopingen.
    2. Verbeterde doorbloeding en lymfedrainage
    3. Bevorderen van de afvoer van afvalstoffen en verminderen van vochtophopingen.
    4. Huidverstrakking en cellulitis vermindering
    5. Verbeteren van de huidtextuur en verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis.

 Inclusief deskundig advies over voeding en supplementen.

Prijzen:

1 plaatsing per behandeling normaal: € 350,00 nu voor € 275,00

2 plaatsingen per behandeling normaal € 475,00 nu voor € 375,00

lijn lamysore

Interesse?

Vragen?

Bel ons gerust op: 06 419 214 94
Of mail ons: [email protected]

Afspraak maken