LaMysore Bussum Balie

Auriculotherapie


Auriculotherapie, ook wel bekend als ooracupunctuur, is een moderne ontwikkeling binnen de acupunctuur. Het basisprincipe van de ooracupunctuur is het herstellen en genezen vanuit de oorschelp. Medisch spreekt men van auriculotherapie (‘oor’therapie). Dr. Paul Nogier was de eerste die uitgebreide studie deed naar verbanden tussen aandoeningen, organen en punten op het oor. Hij onderzocht de aansluiting bij de reguliere westerse geneeskunde, neurofysiologische principes en reflexologie.

lijn lamysore

Auriculotherapie kan helpen bij:

  • Huidklachten
  • Ondersteuning bij afvallen
  • Stress gerelateerde klachten   
  • Immuunsysteem
  • Eczeem
  • Spijsverteringsklachten
Auriculotherapie

Een Harmonieuze Combinatie

 Bij La Mysore geloven we in de kracht van holistische wellness. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om auriculotherapie te combineren met onze luxe schoonheidsbehandelingen. Stel je voor: terwijl je geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling of verkwikkende massage, ontvang je tegelijkertijd de genezende voordelen van auriculotherapie. Twee behandelingen in één sessie, waardoor je zowel van binnen als van buiten straalt. Of je nu vermoeid bent, last hebt van huidproblemen of worstelt met allergieën, bij La Mysore bieden we een op maat gemaakte ervaring die aansluit bij jouw behoeften.

Consult: 98.00

Prijs: 69,00

Behandeling

Na een inventarisatie van de klachten en van de algehele toestand worden de afwijkende punten op het oor gezocht onder het gelijktijdig voelen van de polsslag.

De te behandelen oorpunten worden behandeld met naalden .

De naalden, die gebruikt worden zijn zeer dun. Ze blijven 20 minuten in het oor. Ook kunnen zogenaamde verblijfsnaalden gebruikt worden en deze mogen 1-2 weken blijven zitten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een serie bestaat gemiddeld uit 5-7 behandelingen, maar de aard en duur van de klachten zijn natuurlijk bepalend hierin.

Afspraak maken

Let op:

-Als u bij ons een kruiden-orthomoleculaire consult heeft gehad, hoeft u geen consult meer te betalen.

-Auriculotherapieconsult voor klanten die auriculotherapie tijdens een massage of gezichtsbehandeling ontvangen, met 50% korting!!!

-Tijdens een auriculotherapie consult bieden wij doorgaans ook voedings-, orthomoleculair of kruiden advies. 

lijn lamysore

 

Bij La Mysore, geloven we in de kunst van holistische wellness. Ontdek de harmonie tussen innerlijke genezing en uiterlijke verjonging met onze unieke benadering van auriculotherapie, geïntegreerd in jouw favoriete massages of schoonheidsbehandelingen? Plan dan een vrijblijvend consult, zodat wij uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen.