Afslanken en Voedingscoach

Afslanken en Voedingscoach

Ons voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van onze lichaamscellen. Het zou tenslotte onlogisch zijn te veronderstellen dat iets wat de mens minimaal drie maal per dag doet, namelijk eten, géén invloed zou hebben op het lichaam.

Gewichtsproblemen komen heel vaak voor. Niet iedereen heeft aanleg om met gezonde voeding en goede levensstijl een ideaal gewicht te bereiken.

Waarom?
Omdat er ook andere oorzaken zijn die hier een grote rol spelen. o.a.:
-Voortdurende stress
-Resistentie van b.v. insuline, leptine, adrenaline en cortisol
-Problemen met hormonen ( oestrogeen, testosteron, progesteron)
-Bioritme in de war
-Tekort aan energie door een voortdurende activiteit van immuunsysteem
-Schildklieren
-Parasieten in het lichaam en nog veel meer

Gezondheid afvallen

Daarom kijkt La Mysore een paar stapjes verder:
Bij binnenkomst krijgt de klant een uitgebreide vragenlijst en Anamnese. Er wordt gesproken over de klachten en de wensen m.b.t. het ideaalgewicht.
Verder wordt er een bodyscan gemaakt, er wordt vervolgens uitgebreid gekeken naar de bloedsuikerspiegel, immuunsysteem, hormonenhuishouding, metalen, vitaminen, mineralen, schildklieren, spijsvertering enz……

Op basis van de klachten geven wij een uitgebreid voedings- en supplementenadvies. Naast een bloedtest wordt er een lactaatmeting gedaan.

Daarna krijgt de klant een aantal bewegingsopdrachten om de hartslag te meten. Met deze informatie geven wij bewegingsadvies aan de klant om beter vetten te kunnen verbranden.

Indien een Detox kuur noodzakelijk is, kan de klant onder begeleiding een 3 daagse detox kuur krijgen in combinatie met verschillende recepten om tijdens het afslanken het beste resultaat te kunnen bereiken.

De prijs voor een Intake / bodyscan inclusief 3 vervolg sessies is: € 595,00