LaMysore Bussum Balie

Detox coaching

Detox Coaching

Detoxen is hetzelfde als ontgiften. Je zet je lichaam aan tot het verwijderen van gifstoffen (toxen). Je kunt detoxen ook zien als een inwendige reiniging, je haalt er even flink de bezem door en gooit weg wat je niet meer nodig hebt.

Detoxen levert veel gezondheidswinst op. De meeste mensen voelen zich na een detox kuurt frisser en energieker. Tijdens een detox kuurtje kan dat echter anders zijn. Je merkt er wél iets van als je gaat opruimen.

Detoxen kun je op veel manieren aanpakken en voor elke methode is wel wat te zeggen. Sommige kuurtjes zijn kort, anderen duren langer. De ene vorm is makkelijker te doen dan de andere. Totaal vasten (niet-eten) is qua organisatie makkelijk; het kost je geen extra tijd, je hoeft niets in huis te halen en hebt ook geen afwas. Qua beleving kan het heel anders uitpakken. En het is ook niet gezegd dat totaal vasten het meest effectief is. Er zijn tenslotte vele wegen die naar (een schoon) Rome leiden.

La-Mysore-siropen

Indien een Detox kuur noodzakelijk is, kan de klant onder begeleiding een 3 daagse detox kuur krijgen in combinatie met verschillende recepten om tijdens het afslanken het beste resultaat te kunnen bereiken.

Inhoud 3 daagse Detox kuur :

* Hammam + infrarood Korsi treatment + ontgiftingsritueel
* Detox scan ( tekortkomingen, afvalstoffen etc )
* Bewegingsadvies
* Voedingsadvies + recepten
* Begeleiding
* Detox Siroop en Thee voor thuisgebruik

Prijs voor deze exclusieve Detox 3-daagse is € 399,00

Afspraak maken